KALAU BOLEH KU UNDUR MASA ... Sorry lah.. belum ready lagi nak ambik Takaful yang kau proposed tu.



KALAU BOLEH KU UNDUR MASA

2013

Sorry la bro. Aku belum ready lagi nak ambik Takaful yang kau proposed tu. Tunggulah nanti bila gaji aku naik sikit

2014

Alamak.... Gaji memang dah naik bro, tapi aku baru je angkat kete baru. Takaful kau tu, tunggu cashflow aku ada extra sikit la. Sekarang ni tengah ketat 

2016
Bro, kau masih buat Takaful lagi ke? Urgent ni. Doktor cakap tekanan darah aku naik sebab jantung dah sumbat lah bro. Quotation kau bagi dulu, valid lagi tak? Tolong aku bro. Dia cakap kalau buat bypass, mahu kena 120,000. Tak campur follow up lagi. Adusss mana aku nak cekau duit ni?
Bro... Bro... Jawablah. Apasal tak jawab?

PENGAJARAN
Kami konsultan Takaful memang boleh sabar dan tunggu anda ready. kami sabar lagi apabila panggilan dah tak dilayan,wasap tak dibalas walaupun bertanda biru, kami cuma mahukan jawapan setuju atau tidak. kalau tak setuju kami faham, kami cuma mahukan jawapan bukan paksaan untuk ambil plan takaful ni. Tapi Bolehkah penyakit atau kemalangan itu anda suruh tunggu? Timing tak sesuai lagi. Mintak tangguh dulu boleh. Ingat! Musibah kerap melanda dalam keadaan kita tak sangka. Sudahkah kita buat PERSEDIAAN secukupnya?

Nasihat Konsulasi Percuma
Dapatkan Medical Card dari AIA Public Takaful Sekarang
Plan Hibah untuk perancangan masa depan keluarga anda
Whatsapp / sms +6019 370 2629 - Nasri

No comments:

Post a Comment